Hespèria

Banc de dades de llengües paleohispàniques

Equip

Fundador del Banc de Dades Hespèria: † Javier de Hoz (UCM).

Coordinador general: Joaquín Gorrochategui (UPV/EHU).

Responsable tècnic: Eduardo Orduña.

Coordinadors: E. Luján (UCM) i F. Beltrán (Unizar).

Investigadors: D. Balboa (Unizar), B. Díaz Ariño (Unizar), M. J. Estarán (Unizar), M. Fernández Corral (UPV/EHU), F. Fernández Palacios, J. Ferrer i Jané, M. C. González (UPV/EHU), A. Guerra (U. Lisboa), C. Jordán (Unizar), A. López Chala (UCM), A. López Fernández (UPV/EHU), N. Moncunill (UB), E. Ngomo (UCM), E. Orduña, V. Sabaté Vidal (UB), V. Simón Castejón (Unizar), I. Simón Cornago, J. Mª Vallejo (UPV/EHU), J. Velaza (UB), D. Wallace-Faré (U. Toronto).

Antics col·laboradors.

Fotos de l'equip:

           
  

Agraïments

L'equip vol fer constar el seu agraïment a totes les institucions governamentals i acadèmiques que han finançat alguna de les fases d'aquest projecte d'ençà de la seva gestació fins al present:  

Al Ministeri d'Educació i Ciència, a través dels successius projectes d'investigació finançats pel Pla General d'ID de 1998 ençà.  

A la Conselleria d'Educació de la Comunitat de Madrid, per les ajudes concedides al grup de la Universitat Complutense per a la realització d'alguns aspectes del projecte. Al Govern Basc, al Govern d'Aragó i a la Generalitat de Catalunya pel finançament dels grups de recerca que treballen a les universitats de llurs respectius àmbits: Grup HLV-LHC (País Basc), Grup Hiberus (Aragó) i Grup Littera (Catalunya).  

Igualment manifesta el seu agraïment a:  

El Prof. Jürgen Untermann (1928-2013), per permetre la consulta i la utilització del Suplement d'Inscripcions Paleohispàniques, manuscrit inèdit en el qual recollí les inscripcions descobertes amb posterioritat a la publicació dels MLH.  

La Dra. M. Paz García-Bellido, per la cessió de fotografies i de material gràfic divers relacionat amb monedes de la Base de Dades Numismàtica.  

xhtml ·  css ·  508 ·  aaa ·  Disseny de la web: http://sandraromano.es. Disseny del banc de dades: Eduardo Orduña Aznar
© 2005 Departamento de Filología Griega y Lingüística Indoeuropea · Universidad Complutense de Madrid      
License     Última actualització del banc de dades: 2024-05-08 09:26:58