Hespèria

Banc de dades de llengües paleohispàniques

                    

Banc de dades

El Banc de Dades Paleohispàniques HESPÈRIA s'estructura com una sèrie de bases relacionades entre si: Epigrafia, Numismàtica, Onomàstica, Lèxic i Bibliografia. Disposa a més de dues eines suplementàries relacionades amb les altres bases: l'aplicació MapServer, que genera mapes de distribució de localitzacions que compleixin amb un determinat patró de recerca, i el cercador-generador de gràfics.

El Banc de Dades es manté constantment actualitzat, la qual cosa permet la inclusió de material nou, ja siguin noves inscripcions o bé altres tipus de materials, i la reinterpretació de dades ja conegudes. En l'actualitat està a disposició pública gran part del contingut del Banc, encara que amb diferents graus d'accés:

  • I. Accés a tota la informació existent: Zones epigràfiques A, B, E, F, G, K, L; Base Numismàtica; Base Onomàstica; Bibliografia.
  • II. Accés limitat a la informació bàsica: Zones epigràfiques C, D, H, J.

El banc de dades és accessible a través d'Internet utilitzant qualsevol navegador, tot i que està optimitzat per a Windows Vista amb el navegador Firefox.

Informació tècnica

xhtml ·  css ·  508 ·  aaa ·  Disseny de la web: http://sandraromano.es. Disseny del banc de dades: Eduardo Orduña Aznar
© 2005 Departamento de Filología Griega y Lingüística Indoeuropea · Universidad Complutense de Madrid      
License     Última actualització del banc de dades: 2023-11-12 21:56:28